Ons team

content image

Henk Sikkema, persoonlijke stukje info volgt z.s.m.

content image

Bertineke Sikkema, persoonlijk stukje volgt z.s.m. 

Hier volgt z.s.m. stukje van Jelly-Ann Schothorst

content image

Hallo allemaal! Ik ben Egbertje Kutsch Lojenga, 32 jaar oud. Ik ben getrouwd met Ilai en heb 2 prachtige kids. Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding SPW 4 activiteiten begeleider gedaan en daarna de opleiding PABO gevolgd. Ik heb 8 jaar met veel plezier voor de klas gestaan. Allerlei verschillende groepen gedraaid, bouwhoofd geweest maar was na verloop van tijd echt toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn ouders zijn de oprichters van Stay & Pray en ik heb vanaf het begin deze stichting een zeer wam hart toegedragen. Toen er een vacature vrij kwam, was dit voor mij gelijk duidelijk 'hier wil ik werken!' Ik ben werkzaam als teamleider en als groepsbegeleider. Ik geloof enorm in dit 'project' en vind het een eer dat ik mag meedenken/bouwen en werken op Stay & Pray. Ik zie uit naar alle nieuwe initiatieven die  Stay & Pray in de toekomst nog zal gaan oprichten. 

even voorstellen..Ik ben Ellen Falter, 25 jaar oud. Toen ik een dagje bij Stay & Pray was voor mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Diermanagement 'dieren in de zorg' wist ik het meteen, dit is mijn pad! De open, veilige en liefdevolle sfeer maakte dat ik mij hier meteen thuis voelde. Na een wederzijdse klik ben ik deel geworden van dit geweldige team! 

Voor de opleiding Dierenmagement ben ik afgestuurd als paraveterinair (dierenassistente+). Momenteel volg ik naast mijn werk de opleiding tot Equine Assisted Coach (paardencoach). Mede door mijn achtergrond houd ik mij vooral bezig met dier-gerelateerde werkzaamheden binnen Stay & Pray. Ik probeer zoveel mogelijk te bemiddelen tussen de mens-dier relaties en de behoeftes van beide partijen. De mogelijkheid om te kunnen werken op zo'n prachtige, inspirerende plek en hierbij te kunnen helpen mensen in hun kracht te zetten vind ik fantastisch!   

 

content image

Op  onze zorgboerderij wordt met hart en ziel gewerkt! Deze kanjers werken dagelijks met onze mensen, een top team!

Henk & Bertineke Sikkema - algehele leiding

Egbertje Kutsch Lojenga - teamleider

Foekje Janse, Cobie Wiersma, Anne-Marie Bouma, Jelly-Ann Schothorst en Ellen Falter werken als groepsbegeleiders in de zorg.

Mijn naam is Annemarie Bouwman. Ik ben 43 jaar oud en getrouwd met Wiebren. Samen met onze twee lieve dochters en hond Famke wonen wij in Dokkum. Na mijn opleiding MDGO-AB (aciviteiten begeleider) ben ik werkzaam geweest in een gezinsvervangend tehuis en op een kinderdagverblijf. Toen onze jongste dochter geboren werd, ben ik hier mee gestopt. Na een aantal jaren begon het toch weer te kriebelen.

Via een vriendin kwam ik in comtact met Stay & Pray. Ik was meteen enthousiast. Ruim een jaar ben ik vrijwilliger geweest en sinds begin 2017 mag ik het team komen versterken als groepsbegeleider.

Ik vind het ontzettend leuk om met mensen om te gaan, ze te leren kennen en samen te ontdekken waar hun talenten liggen. Creativiteit speelt hierin een grote rol voor mij. God heeft ieder mens talenten gegegeven. Deze talenten samen te zoeken en te ontwikkelen vind ik een geweldig proces om mee te morgen maken.  

content image

Hallo ik ben Cobie Wiersma, 48 jaar oud en getrouwd met Tjemme van der Meer. Ik heb twee prachtige kinderen.

Ik ben 28 jaar werkzaam geweest op Nieuw Toutenburg te Nooordburgum. Eerst heb ik gewerkt als ziekenverzorger bij demente bejaarden. Daarna heb ik nog 7 jaar gewerkt als woonbegleider op een kleinschalige woongroep met bewoners die Korsakov hebben. Sinds juli 2015 werk ik als verzorgende IG bij de thuiszorg. Sinds 1 april ben ik werkzaam op Stay & Pray en zie dit echt als God's leiding. Ik ben er van overtuigd dat dit echt Gods plan is! In de leiding die ik bied, sta ik niet stil bij fouten die er zijn gemaakt of beperkingen, maar kijk ik juist naar de mogelijkheden! Structuur, veiligheid en positiviteit geven zijn voor mij belangrijke aspecten binnnen mijn werk. Daarnaast sta ik voor gezelligheid en humor! 

Foekje Janse, persoonlijke stukje volgt z.s.m.